Triolab Oy:ssä kestävän kehityksen liiketoimintamalli
 • Suomi
 • Eesti
 • Latviešu valoda
 • Lietuviškai

Toimituskäytäntömme

Kestävä kehitys on toimintamme keskeisiä peruspilareita. Ympäristötyötä toteutetaan muun muassa pakkausmateriaaliemme valinnoissa: käytämme mahdollisuuksien mukaan kierrätettyä pakkausmateriaalia ja biohajoavia kylmägeelejä. Pyrimme välttämään styroksipakkausten käyttöä, sillä EPS-muovista koostuvan styroksin kierrätysmahdollisuudet ovat vielä rajalliset.

Asiakkaiden tilaamat tuotteet toimitetaan varastoltamme 1-2 arkipäivän aikana tilauksen vastaanottamisesta. Ennen viikonvaihdetta ja juhlapyhiä kylmätuotteiden toimituksissa voi olla rajoituksia. Lähetyskäytäntöihin liittyvistä poikkeuksista tiedotetaan kotisivujemme Uutiset-palstalla sekä eläintuotteiden osalta myös Facebookissa Triolab Vet -sivulla.

Virheellisestä toimituksesta johtuva reklamaatio on tehtävä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7 arkipäivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tällaisessa tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai puhelimitse, niin ohjeistamme tuotteen palautuksen.

Stabiilisuus- eli rasitustestaukset

Laite- ja reagenssivalmistajien vastuulla on suorittaa valmistamilleen tuotteille kuljetuksen aikaiset stabiilisuus- l. rasitustestaukset. Kuljetustestaukset suoritetaan todellisissa tai simuloiduissa olosuhteissa. Testausten tarkoituksena on selvittää, miten laitteet ja reagenssit kestävät vaihtelevia kuljetusolosuhteita.

Ne jääkaapissa säilytettävät tuotteet, jotka todistetusti kestävät kuljetuksen aikaiset lämpötilavaihtelut, lähetetään asiakkaille huoneenlämmössä ilman kylmäpakkausta. Näin toimien täytämme valmistajan vahvistamat laadulliset vaatimukset mutta pidämme samalla hiilijalanjälkemme mahdollisimman pienenä.

Pakkauslaatikon sisältäessä kylmässä säilytettäviä tuotteita, on laatikot merkitty keltaisella pakkausteipillä. Siirrä näiden laatikoiden sisältämät tuotteet välittömästi jääkaappilämpötilaan niiden saapumisen jälkeen.

Ole kehityksessä mukana

Myös sinä voit omalta osaltasi edistää kestävän kehityksen liiketoimintamalliamme:

 • Yhdistä tilaukset
  Tilausten ja ostojen yhdistäminen vähentää pakkausmateriaalin käyttöä ja kuljetusten tarvetta
 • Tilaa kerralla mahdollisimman paljon
  Suurten määrien sekä useiden eri tuotteiden samanaikainen tilaaminen kerralla vähentää pakkausmateriaalin käyttöä ja kuljetusten tarvetta
 • Päivitä yhteystiedot
  Mikäli havaitset virheen Triolab Oy:n käyttämissä osoitetiedoissa, ilmoita asiasta sähköpostitse info@triolab.fi, jotta jatkossa vältymme virheellisiltä toimituksilta.

Toimituskuluhinnasto

Tästä linkistä voit tutustua voimassa olevaan toimituskuluhinnastoomme.